Hoofdjury

Dennis van Asselt

Dennis van Asselt

Van Asselt is een zeer ervaren journalist en vakredacteur. Naast de opleiding journalistiek heeft Dennis de SVH-koksopleiding gedaan en is werkzaam geweest als kok in binnen- en buitenland.

 
Edwin van Es

Edwin van Es

Edwin van Es runt samen met zijn vrouw Kim cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen en sinds 2016 ijssalon Bon Appetit in Breda, een zaak van 440 vierkante meter met onder meer ruim 48 ijssoorten en een eigen ijslaboratorium. Het ondernemerspaar won in 2014 de Cafetaria Top 100, een jaar daarvoor eindigden ze op de tweede plaats. Van Es is sinds 2015 lid van de hoofdjury.

 
Jesper Polman

Jesper Polman

Jesper Polman van Eetwinkel Polly, winnaar van de afgelopen editie van de Cafetaria Top 100, maakt dit jaar deel uit van de hoofdjury. Waar gaat Jesper op letten? ‘Op het totaalplaatje, waaronder hygiëne en klantvriendelijkheid. Wat betreft dat laatste: wordt er met oprechtheid aandacht aan besteed? Is het gemeend en wordt het gevoeld? Daarnaast vind ik originaliteit en creativiteit heel belangrijk. Iedereen kan een frikandel verkopen, maar wat onderscheid jou van de rest? Gezondheid wordt ook steeds meer een issue, hoe speel je daarop in?’

 
Johan van der Weerd

Johan van der Weerd

Van der Weerd is een boegbeeld in de branche, waar hij als ondernemer verschillende cafetaria’s heeft gehad. Vanaf 1989 was hij veertien jaar voorzitter van de toenmalige sector Fastfood- en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland. Van der Weerd was één van de initiatiefnemers van de Lekkerste Wedstrijden, waar hij nog jaarlijks actief voor is. De ervaren cafetariakenner verwacht veel van zijn nieuwe rol. ‘Ik hoop een zinvolle bijdrage te kunnen leveren binnen de groep van hoofdjuryleden. Personeelsmanagement en klantvriendelijkheid zijn sleutelbegrippen bij succesvolle cafetaria’s. Daar ga ik extra goed op letten.’

 
Jos Muller

Jos Muller

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de fastservice, zowel operationeel als in het onderwijs, ben ik ervan overtuigd dat mensen de allesbepalende onderscheidende factor zijn. Waar ik op ga letten is dus vooral de rol van medewerkers; hoe gastgericht zijn ze, hoe maken ze contact, hoe werken ze samen, hoe produceren ze, hoe maken ze het verschil? Daarnaast ben ik als zelfstandig ondernemer ook nieuwsgierig naar de ondernemer en zijn/haar onderscheidend vermogen: wat doet de ondernemer om beter te worden, om up-to-date te blijven en om vernieuwend te zijn? Tot slot moet er ook nog geld verdiend worden, dus dat is mijn laatste aandachtspunt.

 
Robbert Jan de Veen

Robbert Jan de Veen

Robbert Jan de Veen runt samen met zijn ouders Cafetaria De Daltons in Voorthuizen en is inmiddels het gezicht van de zaak. Tevens is hij voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland voor de regio Gelderland. De Veen maakt sinds 2017 onderdeel uit van de hoofdjury.

 

 

                                       

Tony Cornelissen

Gerald Ebbing

Henk Heikens

Boris van Leeuwen

Leon Leijtens

Rik Leonards

Theo Norder

Rob Polman

 

Ger Quaden

Martijn Rosink

Bert Salden

Ton Vis

Susan Wiendels

Jan Willems

Veer Wolters

Wouter Wolters

 

 

Organisatie

Partners

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Cafetaria Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.